Våra molntjänster för lagring

Dela enkelt och säkert dina eller företagets lagring eller filer. Vi  sätter integritet först, all lagring och information sparas i vår serverhall i Sverige och i enlighet med GDPR, under svensk lag. Självklart ingår svensk support.
Vår plattform är en säker webbaserad tjänst för att lagring, delning och en plats för att b.la. samla in känslig information.

Med Digitalsystems ONE kan du lagra, komma åt och dela information var som helst.  Tjänsten kan utökas med extra säkerhetsmodul med VPN. Tjänsten är anpassad för småföretagare, enskilda medarbetare i företag eller privatpersoner. Tjänsten passar också familjer som behöver en gemensam plattform.

Digitalsystems Pro går ett steg vidare med b.la. utökad kontrollpanel för medarbetar hantering.

Säker lagring.

Med vår säkra lagringshantering och uppkoppling kan du sitta var du vill och arbeta med dina filer .

Välj hur ni vill arbeta säkert.

Vi har färdiga lösningar för säker arbete för både i kontorsmiljö och distansarbete. Våra lösningar bygger på kopplingar genom säkra servrar placerade i sverige utan några som helst kopplingar med andra utanför Sverige.

Vi kan förbereda er för digitalarbetsmijö.

Med hjälp av våra medarbetare kan vi erbjuda lösningar för digitaltarbete i molnet. 

Våra molnlösningar FAQ!

Lagring av dokument och filer i molnet är väldigt praktiskt. Förutom säkerheten med backup och tillgänglighet så har man alla fördelar med delning. Genom att filerna alltid finns i datorn och molnet underlättas åtkomsten både för en själv eller när man sitter och arbetar i grupp.

Filerna är alltid tillgängliga genom dator, platta eller telefon.

Våra lösningar är framtagna för att underlätta för användaren. Som kund kan ni själva hantera användare, mappar och rättigheter. Ni får en egen molnbaserad server med intuitivt gränssnitt för hantering.

Vår serverhall är uppkopplat till internet med flera dedikerade 10Gbit fiberuppkopplingar. 

Backup ingår i alla våra molntjänster. Alltid 7 dagars backup som kan utökas med upp till 1 år.

.

24/7 alla dagar för molntjänster. Läs mer här…

Search here...

All the doubts/queries that needs to be cleared are listed here. Get all the answers here. If you find difficult to find answers, you can search here. You can always contact us through phone.

X