Digitalsystems
SMART SECURITY

Vi marknadsför och installerar inbrottslarm anpassat för företag och hem. Våra lösningar är faärdiga att kopplas upp till larmcentraler. Välj mellan trådlöst eller trådbaseradsystem. Alla våra lösningar är anpassade för appar och distansövervakning. Genom smartphone kan man alltid koppla upp sig larmsystemet var man än befinner sig. Vi ger dig inte bara ett säkrare miljö utan skapar nya möjligheter till framtida funktioner för smarta kontor och hem.

 

Våra färdiga paket underlättar val av larm. Vi säljer våra larm både med och utan installation. Vi förbereder även färdiga paket som behöver bara skruvas fast på plats.
Här kan du välja larm som passar er miljö.

För rådgivning ring 020 10 30 55

 

Mobiltlarm?  Varför inte en larmväska?

Neo Larmväska 3G är en helt mobil lösning optimerad för krävande miljöer som byggarbetsplatser, industrier och områden med kritisk infrastruktur. Med larmväskan kan du snabbt etablera ett bevakningsområde i skyddsobjektet och placera ut kameradetektorer på strategiska punkter för visuell verifiering till larmcentral. Det trådlösa protokollet PowerG ger oöverträffad räckvidd och systemet kan enkelt kompletteras med trådlösa repeaters vid behov.  Läs mer här

Inbyggd kamera i detektorer.

 Välj till en IR Detektor som är trådlös med bra mörkerseende och vidvinkelkamera och som upptäcker och rapporterar närvaro för att tillhandahålla visuell verifiering. Med vidvinkelobjektiv får man full täckning utan blinda fläckar. Alternativet finns att lägga på infraröd (IR) fyllningsbelysning, denna hjälper till att skapa bättre bilder i natt och mörker, vilket förbättrar bilden ytterligare. Våra IR är även anpassade för hem med djur som väger upp till 25kg 

Support

Första året ingår 24/7 support för alla system som installeras av oss.

Larm FAQ’s

Hur lång är leveranstiden för färdiga paket?

Mellan 1 till 3 dagar.

Ingår service?

Digitalsystems service finns att tillgå till alla våra lösningar. Alla molntjänster har redan från början 1 års service inbakad i avgiften.
Det går att köpa till service till On-premise.

Hur fungerar molnlösningen?

Vår molnlösning finns i två modeller. Uppkoppling genom VPN för eller direktinspelning till vår serverhall.

 

Sök mer information här eller ring oss på 020 10 30 55

X